Stein Lie

Daglig Leder

E-post:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Telefon:

  • 417 33 577

Firmaet J. & K. Johnsen AS ble startet av Karl Johnsen i 1894. Det jobber fortsatt folk fra Johnsenslekta i selskapet så dette er et gammelt familieselskap. Alderen til tross er dette et høyst oppegående selskap som ser fremover mot og ønsker nye utfordringer.

Firmaet er godkjent for ansvarsrett og er godkjent våtromsbedrift. Dessuten har vi egen blikkenslageravdeling og egen mureravdeling. Vi er forhandlere for Kaizer skjøtefrie takrenner i området fra Mjøsbrua på begge sider av Mjøsa og oppe heie Gudbrandsdalen med sidedaler.

Disse kombinasjonene gjør oss til attraktive samarbeidspartnere. Vi jobber blant annet mye mot hyttemarkedet, både på nye og eldre hytter og samarbeider nært med flere hytteleverandører. Her kan vi tilby alt fra tradisjonelt rørlegger- og blikkenslagerarbeid på nye hytter til baderomsrenovering og skifte av tak på hytter som har stått noen år. Vi hjelper deg med andre ord med det meste og det vi ikke selv utfører samarbeider vi med andre dyktige håndverkere om, slik at dersom det er noe du skulle ha gjort med hus eller hytte kan du henvende deg til oss.Kvalitet og service er viktig for oss, derfor er vi ikke fornøyde før DU er det.

Skal du bygge nytt eller pusse opp, ta kontakt med oss for en hyggelig prat og et uforpliktende tilbud.

Referanser

Kontaktinfo

Heimstadjordet 15
2656 FOLLEBU 

Telefon: 61 22 46 00
Faks: 61 22 95 03

e-post: post@jogk-johnsen.no